Kåge Nevberg
Med rötterna i glada Hudiksvall utbildade sig Kåge till ekonom och han har bland annat hunnit med att arbeta på Philips i Stockholm och landstinget i Västernorrland innan en anställning på Vattenfall förde familjen till Vuollerim -89. Med huvudsakliga arbetsområden inom planering, ekonomi och organisation så är Kåge den verkställande i vårt bolag.
Med sin klarsynta optimism och framtidstro är han en sann pådrivare i alla situationer.
Ulf Larsson
Verksam inom Vattenfall i Vuollerim sedan många år. Med rötterna i bygden satsade Ulf på en elektrikerutbildning från grunden. Med intresse för både människor och maskiner arbetar han som kontrollrumsingenjör inom Vattenfall AB Vattenkraft. Här har vi i utvecklingsbolaget en stark resursperson som har sinne för logistik och stort tekniskt kunnande. Ulf gillar utmaningar där analysförmågan och kreativiteten sätts på prov och det kan vi säkerligen erbjuda i vår virvelvindsmiljö. En möjlighetsmedveten problemlösare.
Anders Mattsson
Sedan mer än 20 år egen företagare med skoter/ATV-försäljning och service som sin specialitet. Sin egen firma, Mattssons Skoter, har han arbetat upp till en mycket stark position inom sin bransch. Anders har även centrala uppdrag inom landets skoterbransch och besitter därmed stora kunskaper och kontakter på det nationella planet. För honom, liksom för alla i utvecklingsbolaget, finns ett brinnande intresse för ortens och regionens utveckling. En målmedveten människa med klart fokus på nuet och framtiden.
Kurt-Lennart Eriksson
Har under flera år varit arbetsledare hos Vattenfall samt dessutom hunnit med att vara anställd som byggnadskontrollant och sedermera fastighetschef åt Jokkmokks kommun. År 1990 startade han Vuollerims Måleri AB och har alltsedan dess varit egen företagare. Kurt-Lennart är välbekant med de lokala/regionala förhållandena, har stor personkännedom och ett brett kunnande, alltså kvalitéer som utvecklingsbolaget välkomnar. En erfaren man som tänker innan han talar.
 

Ett bolag med många starka länkar. Mångfaldens dynamik och den samlade kompetensen är vår styrka i utvecklingen mot gemensamma mål.

 

コーチ バッグ エルメス バッグ シャネル バッグ プラダ バッグ イブサンローラン